© Pink Rebel Company 2018. Website by The Activators. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

THE WARRIOR

Er zijn van die momenten in ons leven dat we meer nodig hebben dan een pauze met een bakje troost… Dag in dag uit jongleren we met petten als een rasechte circusclown: die van ouder, die van werknemer, die van partner of nog die van kind met de verantwoordelijkheid over ouder. En om dit schouwspel in evenwicht te houden hebben we kracht nodig. Veel kracht. Kracht die we denken uit alle mogelijke bronnen te kunnen halen. Maar niets is minder waar. Want de bron van al deze kracht ligt namelijk in onszelf.

 

Stel je voor dat je net als assepoester een ‘fairy godmother’ had die op al je vragen en twijfels met haar toverstaf de beste oplossingen zou kunnen toveren. Die voor jou op commando alle hete kolen uit het vuur haalt, en elke driftbui van je geliefde monstertjes in een oogwenk weet te onderdrukken. Of simpelweg de zorg over de geliefde monstertjes even uit je handen neemt zodat jij van een lang warm badje kan genieten, met een heerlijk glaasje wijn (of doe er maar twee). Even tot jezelf komen. Zonder die gillende telefoon. Zonder die hangende deadline. Zonder zorgen over morgen. Heeft iemand ooit de zwevende dame met glinsterende toverstaf zien verschijnen op het moment dat de innerlijke bron de melding ‘uitverkocht’ aangaf? Ik alvast niet.

Toch bestaan er wel manieren om terug bij jezelf te komen. Je leert jezelf beter kennen, naar je lichaam te luisteren, je geest te voelen. Je leert hoe je uit die verschillende aspecten van je zijn het beste kan putten op die momenten waar alles dreigt mis te gaan. 

Tijdens onze workshop gaan we op zoek naar je innerlijke Warrior. We geven je met krachtige tools en bewustzijn toegang tot je eigen warrior zodat je van hieruit je leven kan verdiepen en verrijken. 'The Warrior'- training duurt een halve dag en zal je helpen om de passie terug te vinden om dag-in-dag-uit sterk in je klikkende schoenen te staan!

Wat kan je van deze workshop verwachten?

- In ieder van ons zit een krijger (M/V). Maak kennis met die van jou.

- Hoe vindt je haar/hem ?

- Hoe is haar/zijn energie en hoe laad je die op ?

- Hoe blijf je in je kracht?

- Warrior energie is de basis tot transformatie van oude patronen en dus van VOORUITGANG!

 

Workshop in samenwerking met Séverine De Ceuster.

Ontdek hier wanneer de volgende workshop doorgaat.