© Pink Rebel Company 2018. Website by The Activators. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Als een expert spreekt… Zonder masker, bloedeerlijk en soms bijna pijnlijk confronterend. Ze vertelt een verhaal dat zo herkenbaar is voor ondertussen veel te veel mensen. Een blote ziel met de kracht van een tsunami. Want er is leven na burn-out. Je kan er echt wel zelf uit geraken. Dat bewijst zij keer op keer tijdens innemende en interactieve uiteenzettingen en boeiende workshops.

 

Elke workshop begint met een welkomstdrankje en eindigd met een cocktail. Alles verloopt in opperbeste zen-sfeer en in kleine groep (max. 20 personen). En na afloop gaat niemand met lege handen naar huis...

 

Kom erbij  en ontmoet de Wicked, Wild & Sweet Pink Rebel in person.

 

BURN BABY BURN

Het vuur aanhouden, de vlammen aanwakkeren voordat ze echte (permanente) uitblussen. Het is hoogtijd om het onderwerp bespreekbaar te maken en de maskers af te zetten. Een open getuigenis van een zakenvrouw die het monster verslagen heeft. 

LEKKER LOSLATEN

"Laat het los. Laat het zijn." Iets wat we onszelf eindeloos influisteren als het niet loopt volgens ons wel doordacht plan. "Loslaten" is zonder twijfel het woord van 2016. We zijn allemaal in een proces van loslaten. Of het nu gaat over ons werk, onze financiën, onze relatie of om het afscheid nemen van een dierbaar persoon. Loslaten is een verwachtingsvolle, soms onwennige actie die automatisch een reactie teweeg zal brengen. En wat voor eentje!

THE POWER OF REBEL LOVE

Alles is liefde, maar dan hebben we het niet alleen over de Liefde voor een persoon maar eerder over de passie voor het leven. Jouw leven wel te verstaan. Samen met de Pink Rebel gaan we tijdens deze workshop op zoek naar jouw talenten, waar maakt jouw hart nu eens echt een sprongetje van?

PINK REBEL COACHING

Een zonnige middag relaxen en stil staan bij jouw levensritme op de Kalmthoutse Heide. Een mini-workshop die Willemijn helemaal uitschrijft op jouw wensen. Na een persoonlijke afspraak maakt zij een profielschets van jouw uitdagingen in het leven.