© Pink Rebel Company 2018. Website by The Activators. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

"Rond burn-out en depressie zijn er nog zoveel taboes die doorbroken moeten worden. Ik transformeerde mijn monster tot mijn levensmissie. En dat was een bijzonder heftige ervaring.” Aan het woord is Willemijn van Dommelen. Via haar bedrijf Pink Rebel Company helpt ze ondernemingen burn-out bij werknemers te voorkomen. Ze put daarbij uit eigen ervaring, nadat ze tijdens haar drukke bestaan als pr-manager eerste zelf te kampen kreeg met een burn-out. “Ondanks de initiële leegte, de zwaarte en het verschrikkelijke diepe, zwarte gat, bracht het herstelproces me ook kracht en hoop. En die wil ik onder de mensen brengen. Er is een weg uit de depressie! Maar meer nog wil ik burn-out en depressie helpen voorkomen.”


De getuigenis van haar eigen verhaal maakt het kwetsbaar en herkenbaar voor de toeschouwers. Ze deelt haar eigen ervaringen, ze deelt haar uitgesproken mening. Ze rebelleert, analyseert en ventileert open en eerlijk. En ze eindigt steeds met een nadrukkelijke, positieve wens.

 

Met Pink Rebel Company geeft Willemijn actief ondersteuning aan bedrijven die vanuit de human resource afdeling de verplichte preventieplannen rond burn-out opstellen. Daarnaast werkt ze, uit eigen initiatief, aan een beleidsplan voor de overheid. “Want hét basis ingrediënt om burn-out te bestrijden”, zo zegt een vurige Willemijn, “is de steun en de erkenning van de overheid. Zeker als het om re-integratie van werknemers met burn-out of depressie gaat. Er is niet voldoende begeleiding of nazorg voor werknemers die uit depressie komen. Er zijn werkelijk gaten in het traject.” 

Daarnaast organiseert zij op regelmatige basis lezingen en workshops voor wergevers en werknemers die op eigen initiatief op zoek zijn naar een nieuwe kijk op het ziektespectrum van burn-out en depressie. Tijdens 'Burn Baby Burn', 'Lekker Loslaten' en 'The Warrior' legt Willemijn haar ziel bloot en bewijst ze dat er wel degelijk een leven is na burn-out en depressie, en dat je innerlijke vlam nooit zal uitdoven.

UPCOMING EVENTS

7/09/2017

Burn Baby Burn

21/09/2017

Burn Baby Burn

13/10/2017

Burn Baby Burn

14/10/2017

Lekker Loslaten

3/11/2017

Lekker Loslaten

4/11/2017

Power of Rebel Love

 

READ MORE