© Pink Rebel Company 2018. Website by The Activators. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

BURN BABY BURN

Het vuur aanhouden, de vlammen aanwakkeren voordat ze echte (permanente) uitblussen. Het is hoogtijd om het onderwerp bespreekbaar te maken en de maskers af te zetten. Een open getuigenis van een zakenvrouw die het monster verslagen heeft. 

 

Haar naam is Willemijn Van Dommelen. Ze staat bekend als iemand die van aanpakken weet, door het leven raast als een trein, iedereen kent haar en zij kent iedereen. Ze is slim, energiek, heeft humor, de perfecte looks,... De keizerin van het multitasken. De koningen van het onderhandelen. Ze krijgt alles van iedereen gedaan. Ze werkt in de media. Bekende medemensen komen bij haar op de koffie alsof ze bij hun oma langs gaan. En zij doet voor haar wat een echte oma ook voor haar kleinkinderen doet: ze verdedigt hen, sluit lucratieve deals en zorgt ervoor dat hun ster aan het firmament van de BV-planeet blijft schitteren. Tot op een dag het licht uit gaat en de sterke vrouw breekt... Sterk is ze nog steeds, alléén weet iedereen nu dat ze niet onbreekbaar is. Rien ne va plus...

 

Voor Willemijn begint nu een strijd zoals ze nooit tevoren heeft moeten strijden. De strijd om haar uitgeputte lichaam en geest terug op krachten te krijgen. Langzaam kruipt ze uit haar diepe dal. 

 

Willemijn maakt dan maar van de nood een deugd. Haar monster is haar levensmissie geworden. Ze wil vandaag meer dan ooit haar verhaal delen om te helpen. Omdat het monster op de loer ligt bij ieder van ons. Of omdat hij je al in zijn greep heeft. Zij bewijst dat je er wel uit kan geraken. Zij deelt graag haar ervaringen, tips en tricks voor een nieuwe start met jou tijdens een wervelende en interactieve presentatie. Een presentatie dat open staat voor iedereen die uit haar verhaal een levensles wil putten.

‚Äč

Ontdek hier wanneer de volgende workshop doorgaat.